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Consumo de aceite de oliva y riesgo cardiovascular en adultos de Estados Unidos
Marta Guasch-Ferréa,b, Gang Liuc, Yanping Lia, Laura Sampsona, JoAnn E. Mansonb,d,e, Jordi Salas-Salvadóf,g, Miguel A. Martínez-Gonzáleza,g,h, Meir J. Stampferb,d, Walter C. Willetta,b,d, Qi Suna,b, Frank B. Hua,b,d
a Department of Nutrition, Harvard T.H. Chan School of Public Health, Boston, Massachusetts.
b Channing Division of Network Medicine, Department of Medicine, Brigham and Women´s Hospital and Harvard Medical School, Boston, Massachusetts.
c Department of Nutrition and Food Hygiene, Hubei Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Ministry of Education Key Lab of Environment and Health, School of Public Health, Tongji Medical College, Huazhong University of Science and Technology, Wuhan, China.
d Department of Epidemiology, Harvard School of Public Health, Boston, Massachusetts.
e Division of Preventive Medicine, Department of Medicine, Brigham and Women¿s Hospital and Harvard Medical School, Boston, Massachusetts.
f Unidad de Nutrición Humana, Facultad de Medicina y Ciencias de la Salud, Institut d´Investigació Sanitària Pere Virgili, Universidad Rovira i Virgili, Reus, España.
g Centro de Investigación Biomédica en Red Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición, Instituto de Salud Carlos III, Madrid, España.
h Universidad de Navarra, Departamento de Medicina Preventiva y Salud Pública, Pamplona, España.
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Información del artículo
ISSN: X7351097
Idioma original: Español
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2020 Septiembre 9 16 3 28
2020 Agosto 98 56 16 170
JACC. Edición en español

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